Onsdag wie

Vila var allt jag behövde igår för idag mår jag toppen (: drack mycke vatten och vatten med citron i igår, sen piggna jag till frammåt kvällen, himla tur de för idag kommer lönen så ska ut å shopppaa Glad haha. ska försöka hitta en billig digitalkamera så jag kan börja lägga upp bilder på vad som händer om dagarna, samt plåta min mage så man ser hur mkt den växer Glad kan nog va kul att se tillbaka på sen.

Väntar bara på den slöe i sängen .. tråkit att vänta.. !

funderar på att köpa ett barbord och några stolar, kan nog bli fint i vardagsrummet, har ju en sån stoor yta kvar som bara ligger å blir dammig ungefär. Hmm värt att fundera på Glad

Nu ska jag in och hoppa på markus, nu vill jag shoppa Glad

hejsanhoppsan

tisdag

guuud vad dåligt jag mår helt hängig, och bebisen har inte sparkat på hela dagen , såå orolig Ledsen

Markus e oxå sjuk så ingen hjälp ifrån han kan man få Ledsen Fick dock varm oboy och en ostmacka i morse av honom haha. liten frukost på sängen iaf Glad

Idag ska vi nog bara piggna till och vila upp, Kanske tar en promenad senare om de blir aktuelt.

Hittat en jätte fin lägenhet med ljusa färger och altan med egen uteplats, ska bara hitta någon som vill ta över denna lägenheten så
vi kan flytta in på en gång. Glad Vill ju inte flytta höggravid sen Retas

nu ska jag lägga mig framför tv,n. Puss å kram

måndag


Woho den 25e,, kanske många tänker, men inte vi, två dagar kvar för får del. Ledsen

Idag var vi och skrev på delad vårdnad och att markus är pappa till barnet. Allt gick finnemang, ska snart iväg och handla mat till ikväll, sen ska jag slappa framför tv,n.. som vanligt.

På fredag kanske de antingen blir en tripp till växjö, eller en tripp ner till värnamo, får se vilket som verkar mest lämpligt just då..

sååå fint väder idag, haft klänning på mig hela dan och guuuud vad skönt de är för magen Glad

jobbit att klippa tånaglarna nu förtiden, men som tur väl är så har jag ju min lilla markus Glad

byebye

söndag


Faan vad skönt jag sovit i natt (: riktigt utvilad och pigg. Dock har jag drömt helt sjuka drömmar men de hör la till graviditeten..

Bebisen sparkar, markus sover å allt e precis bara så som jag vill ha de.. aaah Superglad haha

Idag blir de lugnt, ingenting planerat direkt, imorgon ska vi fixa faderskapsbekräftelse Glad Vi har tid på förmiddan. Sen efteråt ska jag nog låna lite böcker (:

Hoppas jag får hem ny viföräldrar i veckan, såå trött på den gamla..

Funderar mer och mer på snitt, och enligt sandra så är de inte så jävla farligt.. fast den striden kommer ta lång tid med min sura barnmorska, undra om man kan byta utan att få hemska skuldkänslor..

Skriver senare om de händer något skoj.

hej

va händer nu

what


löööördag..

Sååå trött, klev nyss innanför dörren och tänkte skriva ett par rader här, seeen ska jag somna framför tv,n och aldrig mer vakna känns de som...

Idag har jag varit precis överallt. Åkte ner igår ef till mamma i värnamo, sen tidigt i morse så åker jag upp till jönköping, vart öööverallt och letat cyklar till min mosters dotter och son.
Tills slut hittade vi två som passade både inas plånbok och barnens smak, åkte hem till ina och började montera cyklar -men de tog sin stund att montera ihop, när de väl var klart så blev jag klippt och sen direkt iväg till tåget hem till nässjö.

Och till sist, in på hemköp och handla hem lite mys till mig och markus..

Nuuuu ska jag slappa framför tv,n..

ha en fortsatt trevlig helg Glad

Freeeedag

Så var det fredag igen, guuu vad tiden går ! whaa
Somnade vid 20.00 igår, och vaknade för en liten stund sen, ätit frukost och snart börjar "nanny" på trean. Min humor har blivit såå kass men fan vad kul jag har haha.

Som det ser ut just nu så blir det massa mys och allt det innebär ikväll... (godis,chips,dipp,osv) och lilla Markus såklart.

Undra vem som åker ur paradise hotell idag .. hmm . surt att man vet vem som vinner redan Ledsen men får la låtsas att jag inte kommer ihåg eller så Glad

Hoppas markus lagar till något extra extra ikväll, så trött på all färdig mat.. Ledsen

Nu ska jag sätta mig vid tv,n ist och vakna till, sen ska jag ut och köpa frallor..

hej å hå ..

/Sandra, se nu fan till å flytta hit Superglad

En tidig torsdagmorgon

Yes !! Jag slapp blodprov hos barnmorskan igår med Glad sååå glad. Men får dock göra massa prover nästa gång ist Ledsen hjälp!
Fick höra hjärtljuden vilket va KUL, men läskit, de slår ju såå fort.
Den lilla tyckte inte om när barnmorskan tryckte mot mgen så h*n flyttade på sig hela tiden och sparkade hej vilt. haha. sött..

Idag kommer det pengar från paps, så blir till å storhandla, och senare ska de skuras golv (blä) fönstrena va la ett tag sen man tvättade med men de regnar ju jämt så spela roll ! haha.

Någon som vet någon rolig kurs man kan läsa? kanske inte en så där 3års utbildning, men ett, ett å ett halft år nånting, är väldigt sugen på börja plugga sen så fort bebisen börjar på dagis. till något som har med människor att göra. för stå vid en maskin varje dag tror jag jag skulle tröttna på ganska fort.

Nu ska jag göra mackor och fixa nypressad juice, sen börjar filmen "the hottie and the nottie" med paris hilton, nyfiken på att se hur den blåsta blondinen ska skämma ut sig ännu en gångGlad

ciao

Se så 3 månader senare !

jäj -im back :)

Glömde bort att jag skaffat denna ..

men orkar inte skriva nu ändå .

bye bye !!

RSS 2.0