tisdag

åååh va skönt att ha synen kollad. Nästa vecka får jag hem glasögongen Retas och markus sina. haha han såg ut som en TÖNT i sina, kände inte alls igen honom .. kul jag kommer ha i fortsättningen, skratta som fan när han tar på sig dom.  Glad

I morgon ska jag in till jönköping och gå på stan med björn, längesen jag träffade honom, kajsa har ju fastnat med foten i stockholm Ledsen

tv,n väntar !

ciao

Datorn funkar igen

Såå skönt :) Äntligen säger jag bara :)

Men hjälp , mina bröst har börjat läcka :O haha,, Markus fick för sig att han skulle smaka
haha, men han fick inte ut något, (dålig sug teknik) hahaha

I veckan ska jag in till jkpg och träffa kajsan, gå på stan å så :)
längesen man umgicks med nån nu..

Sen i helgen blir de ikea med mams(:

synundersökning imon med, whaah ! markus har skrämt upp mig som fan ..

Får skriva mer imon för nu stressar markus mig..

Puss å Kram


halloo

Hejsan allihopa Glad

Besöket hos barnmorskan gick superbra, över all förväntan, trodde jag skulle svimma när jag såg vilken hemsk nål hon skulle trycka in i mig Retas fast de gick ganaska smidigt, allt gick bra med mätningen, och hjärtat slog på som vanligt ..

Helgen kommer spenderas nere i värnamo hos min mamma, jag och markus ska snart med tåget. Ännu har datorn inte lagats =( HEMSKT DÅLIG SERVICE, på de dataföretaget. BLÄ. )

Nästa vecka blir det inköp av en liten tv som vi ska ha i köket på väggen, samt en barnsäng å lite små plock.. haha

Ny resa till ullared inplanerad med, innan de blir för tugnt för mig, Har ju bara gått upp 4½ kg under hela graviditeten, vägde mig hos barnmorskan, sist jag vägde mig så var de inne på jysk, på en billig våg som visade 10kg mer :O har ju trott de värsta. haha så va de inte mer än 4½kg Glad

Barnmorskan tyckte jag var väldigt smidig och smal att klämma på, lätt att hitta bebisen osv. Men fan om hon ska sticka mig med nålar och skit, hon blir INTE populär just då Retas

Ny lägenhet måste hittas !!!!!!!!!!!!!!!!! hjälp ..

dags å göra nytta, ha de kanon. ciao

Torsdag, städdag

Yeess, idag har jag städat och fixat med lägenheten, medans markus den gipsade bara plockat undan lite kläder,, (fuskit) ..

Ska snart bort å handla lite gott inför helgen så man bara kan slappa imorgon. Har börjat få så fruktansvärt ont i buken när jag böjer mig framåt/sitter och sträcker på mig, kanske e för bebisen växer så mycket just nu. Får reda på de på onsdag nästa vecka när jag ska till barnmorskan igen.

Och den onsdagen är inget vanligt besök hos barnmorskan för hon ska sticka nålen i mig,, AHHH. livrädd inför de besöket. fast sen ska hon ju mäta så bebisen växer som den ska, så de e ju spännande, men annars hade jag nog helst hoppat över de besöket :P

I helgen ska jag och markus ta de prima ballerina, helt lugnt, kanske kan få mamma till att komma å hälsa på, mer än så blir det nog inte.

Börjar få ett hmm på flicknamn nu (: kommer på fler och fler, bara de att markus inte e lika "på" de som jag e. men brukar ju få som jag vill så de blir nog bra,, haha..

Nu ska jag iväg. Ha en trevlig helg.

Ciao Sanna

datorn paj

Äääntligen har jag kommit åt en dator, lämnade in datorn på lagning men den nissen verka ju totalt sned i huvvet så ist för att laga den så brände han vårt grafikkort Ledsen hmm !

Ska iaf få mammas dator (: så de löser sig i vilket fall. (blir markus glad med Retas)

Vad har hänt då, hmm..

Markus opererades igår, båtbenet i handleden och är ihop gipsad upp till axlen nu.. så nu får jag göra allting själv hemma i ett par månader,,, sen kommer ju bebisen Glad

Kanske kan lura upp mamma någon helg med så jag få lite städsällskap Retas haha !

(hon ser vad jag skriver nuRetas)

bebisen känns allt mer och tydligt i magen, såå kul men lite småkonstigt Glad

Vi var och kollade på en lägenhet för några veckor sen, skiit fin men fick aldrig något svar Ledsen fast hade knappt räknat med det heller..

Så ist målade vi om vardagsrummet, blev tre ljus beigefärgade väggar och en fondvägg i lite halv mörkbrun färg,, super fint, kunde kanske vart lite nogrannare med taket haha !

Nu ska jag umgås med min mamma innan jag ska hem till den gipsade Glad (har världens disk framfööör mig Ledsen

Ha de kanon ! få se när jag får hem mammas dator Retas

Ciao

RSS 2.0