Hej å hå

 

Idag har jag varit på föräldrarkurs, va sååå långtråkit, Jah har läst så många böcker och upprepat de jag läst flera gånger, och sen när man ska sitta mellan 09.00-16.00 och lyssna på två söta damer om precis allt man redan läst om så blir de dööh långtråkit.. Fast ifs så är de ju klart bra att man kunde ställa frågor osv, och träffa andra mammor.. men gaah vad långtråkit det var, Gäspade mig igenom de hela. !!
På lunchen fick man om man ville handla mat i resturangen på sjukhuset vilket vi tänkt göra, mennn tro ni inte att de va rotmos och nån knäpp gryta till med allt möjligt som man inte var speciellt sugen på. JUST IDAG, så fick bli en räkmacka, (nog den godaste jag ätit) den var inte så där torr som de brukar va precis överallt, Mycket bröd - lite räkor.. Så ett stort plus till räkmackorna på nässjö vårdcentral haha ..

Hantverkaren håller på i vårt kök än, igår var han här mellan 14.00 - 20.00  Tycker de borde finnas någon tid då dom inte får vistas i lägenheten, men tydligen så fanns det inget stop på honom.. Dessutom är han utländsk och förstod inte svenska, han fick en propp att gå, och STANK svett så vi fick vädra hela lägenheten efter honom, och värst av allt så tog han inte ner locken på toaletten efter sig ..... VIDRIGT, tycker man borde bete sig hos andra iaf :S Och ännu sämre är att han inte kan svenska så han kunde inte heller förklara för oss att proppen hade gått så uttaget till telefonen var avstängt, inte konstigt att ingen ringde !!! Han borde få en propp haha ..

HATAR han som äger lägenheterna här, han går efter de billigaste och kaklet i köket vi fått nytt är i hel vitt, stora plattor, SKIT FULA, påminner om en helkaklad toalett eller liknande, så fruktansvärt snålt.. Och vattenskadan i sovrummet ska han bara tapetsera över ?! okej ??!!!! lust att flå den j*vlen .. haha

Annars är allt bra .. hahaha

hungrig, men får vel vänta med att äta tills svettproppen lämnar lägenheten, om de nu går använda köket !!!

tack å hej

Kommentarer
Postat av: e m m a

Ha ha ha "annars är allt bra" Den kommentaren kom lägligt. Kram på dig!

2008-10-21 @ 18:06:36
URL: http://harnqvist.blogg.se/
Postat av: e m m a

Svar: Jo de lät ju aningen ironiskt..



Va gör du annars då? Pluggar?

2008-10-21 @ 18:30:51
URL: http://harnqvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nässjö ? Bor du där ?!

2008-10-23 @ 18:31:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0